ATOM  SOUNDTECH  

SZÍNPADI HANGOSÍTÁS ÉS FÉNY , CSAPOD ,
 
 
 
FULL HORN-SPEAKERS  SOUNDSYSTEM !
 
 
 
MENÜ

Ez a motyó, egy ún. tölcséres, analóg, aktív hangváltós, 4 -utas,  ( nem sokára 5-utas) hangrendszer.   Ezek a rendszerek, úgy a 60-as , 70-es években voltak jellemzőek ! Mi a 90-es évek közepén azért tettük le ennél a fajta rendszernél a voksunkat, mert jó hatásfoka révén, nem kellett, az akkor még igen drága, nagy teljesítményű végerősítő hozzá és a kisebb teljesítményű,de kiváló hangminőségű, régi, zenekari hangszórókat is könnyebb  és olcsóbb volt beszerezni, amelyeket aztán ezekbe az akusztikus erősítőkbe ( tölcséres hangládákba) helyeztünk. Az exponenciális hangtölcsér, a legjobb hatásfokú hangláda!!!!!!!!

 A hangtölcsérek közvetlenül előre, a tánctér/ hallgatóság felé irányulva, ott jó hangerőt produkálva szólnak, viszont oldalra és hátra nem igen sugároznak, így  viszonylag kis Wattos- teljesítménye ellenére , jól használható akár szabad téren is és olyan helyeken, ahhol több színpad közel helyezkedik el egymás mellett !

 Jól és zavartatás mentesen lehet egy tánctéren hangosítani vele anélkül, hogy a tánctérhez közel eső egyéb rendezvényt számottevően zavarná !

 A viszonylag kevés felvett teljesítménye pedig jótékonyan hat , egy esetleges gyengébb hálózattal ( 230 V  ) ellátott területen! 

- A hang minőségét pedig elvileg rontja ugyan a " tölcséres" jelleg, de ezt nagyon jól tudtuk ellensúlyozni, a már említett régi, de minőségi  és igazi zenekari ,szélessávú hangszórókkal!

Szóval: - ha kicsi a bizti ,nincs 3 fázis , ha több a színpad vagy házak,lakóövezet  közelében kell hangosítani   EZ A TE CUCCOD! 

Utolsónak pedig ...szeretném még megemlíteni, hogy a cuccnak van egy RETRO jellege is, éppen a régies 60as - 70 es BEAT-korszakát idéző tölcsérek miatt !  Nem csak látványában, de hangzásában is nagyon jól mutat egy rock-bulin!   :-)))   Nem-de? :-)))    

 

Asztali nézet