ATOM  SOUNDTECH  

SZÍNPADI HANGOSÍTÁS ÉS FÉNY , CSAPOD ,
 
 
 
FULL HORN-SPEAKERS  SOUNDSYSTEM !
 
 
 
MENÜ

Kedves Látogató!

     A fotókból látható. hogy a márkás gyári, zenekari berendezéseken kívűl, sok, általam készített ( házi ) masina is szolgálatot teljesít a hangosító felszerelésemben.

    Ez a tény, ne ijesszen el senkit ! 

  Szeretném leszögezni, hogy az általam készített berendezések legalább olyan jók és stabil működésűek, mint gyári társaik! Bizonyos relációban , talán még jobbak is!

 Én 12-éves korom óta foglalkozok elektronikával és ezen belül az AUDIÓ-TECHNIKÁVAL !

  Talán ez a tény és a sok tíz éves tapasztalat lehet garancia, az általam konstruált készülékek üzembiztos és minőségi voltára!

  Hogy miért nem csak gyári cuccokkal dolgozom?

A válasz egyszerű!  Ahol az elektronika és az audiótechnika találkozik, az az én hobbim és az életem! Ebben találtam meg már nagyon korán az önmegvalósításom lehetőségét!  

  Nincs számomra jobb érzés, mint amikor az általam készített hangosító egységekkel vegyes színpadi -sound  megszólal egy -egy munkám során és konstatálhatom, igen, ez is sikerült! :-)

 

  Természetesen nem minden készülékem lehetett házi készítésű, hiszen tisztában kell lennem  elektrotechnikai tudásom és műszerezettségem korlátaival, így a megfelelő minőség biztosítása érdekében ,a precíz hangzás érdekében , Márkás , gyári felszerelésekkel egészítettem ki és egészítem ki, folyamatosan fejlődő Hangfelszerelésemet! 

  Az egész cucc ,  meglehet kicsit régies, de jól átgondolt vonal mentén épült és épül folyamatosan!

  Ezt pedig úgy hívják:" FULL HORN SPEAKERS SOUNDSYSTEM "

 - Ma már nem annyira divatos kiépítés talán, de azért egyre többet hallani és látni róla  Újra, talán a RETRO- jegyében, talán pedig azért, mert ezek a rendszerek biztosítják a legjobb hatásfokú lesugárzást egy bulin!

 Nem kell kitalálni semmit újra, a nagy öregek már megalkották a legjobb rendszert , én csak alkalmazom  ! :-)

Nos, remélem sikerült kicsit felébreszteni a bizalmat , a hangrendszerem iránt!

  EGYÉB INFÓ  ezekről a rendszerekről a "HASZNOS LINKEK " menüben találsz!

Most pedig néhány fotó, az általam készített berendezésekről és belsejükről:

Asztali nézet